La nostra empresa


Embarcacions Badia Alfacs és una empresa que va néixer el 2004 amb l'objectiu de donar a conèixer un lloc meravellós i paradisíac com és la Badia dels Alfacs dins del Parc Natural del Delta de l'Ebre, enfront de Sant Carles de la Ràpita. L'any 2010 vam ser finalistes en la Medalla de Turisme de Catalunya com a empresa innovadora en el sector. Som l'empresa pionera en el lloguer al Delta de l'Ebre ( Reserva de la Biosfera ).

La Badia és un dels llocs més emblemàtics del Parc Natural del Delta de l'Ebre i és important per la gran varietat de fauna que podem trobar com els flamencs i la gavina corsa, entre d'altres.

Un aspecte important a destacar són les platges de sorra fina de la Punta de la Banya amb poca profunditat, ideals per al turisme familiar, les Muscleres, les Salines de la Trinitat."

Embarcacions Badia Alfacs es troba dins del Moll de creuers turístics i recreatius de Sant Carles de la Ràpita, darrere del pavelló firal.

Video Rutes guiades

Video TVE

Descarregar Full Informatiu


Twitter


Video TV3Facebook

Informació i reserves

Si desitjes posarte en contacte amb nosaltres pots fer-ho mitjançant el següent formulari web o trucant a un dels telefons indicats a continuació.

Informació de contacte

Moll de creuers Recreatius, 43540
Sant Carles de la Ràpita, Tarragona
P: +34 646 92 05 31 / 649 22 18 92
Situació en Google Maps
embarcacionsbadiaalfacs@hotmail.es