Rutes guiades amb patró – La Barca de Pau

Ruta en barca i passejades en vaixell amb bany inclòs.

Vine a gaudir dels passejos en barca per la badia dels Alfacs. Durant l’activitat tindreu la possibilitat de realitzar un bany a les platges transparents i càlides de la Punta de la Banya a la zona del Delta de l’Ebre.

Una de les millors activitats a realitzar al delta de l’ebre sens dubte és la degustació d’ostres i musclos al mateix lloc on es cultiven. També pots llogar una barca amb Badia Alfacs.

Ruta en barca Delta de l'Ebre
des de 13€
per persona
La Barca de Pau
Passeig en barca per la badia dels Alfacs
  • Ruta Panoràmica: horaris segons temporada
  • Ruta Panoràmica amb capbussó: horaris segons temporada

Rutes amb tradició

Noves rutes per donar a conèixer la tradició de la pesca artesanal i el marisqueig a la Badia dels Alfacs, amb la col·laboració de productors, pescadors.

Ruta de pesca artesanal

PRÒXIMAMENT

Experiència de navegació + ruta guiada per la badia + demostració de pesca artesanal o marisqueig.

Ruta de pesca artesanal amb degustació

PRÒXIMANET

Experiència de navegació + ruta guiada per la badia + demostració de pesca artesanal o marisqueig + degustació de musclo i ostra.

Ruta completa

PRÒXIMANET

Experiència de navegació + ruta guiada per la badia + demostració de pesca artesanal o marisqueig + degustació de musclo i ostra + capbussó!

Durant les rutes visitarem amb molta cura, les poblacions de nacres (*Pinna nobilis*), l’espècie de mol·lusc bivalve més gran de la Mediterrània. Actualment es troba en perill crític d’extinció per culpa d’una malaltia provocada per un protozou que causa mortalitats properes al 100% de les poblacions. Les úniques poblacions supervivents a les costes espanyoles es troben al Delta de l’Ebre i al Mar Menor.

[product_attribute per_page=”12″ columns=”4″ orderby=”title” order=”ASC” filter=””]

TARIFAS

Horaris La Barca de Pau - 2021

Hora Tipus de sortida Adult/a Nen/a
Estiu 2021
11.00 a 12.15 h Ruta Panoràmica 13 € 9 €
Idiomas »