Rutes

Embarcacions Badia Alfacs

La Barca de Pau
Passeig en barca per la badia dels Alfacs

Vine a gaudir dels passejos en barca per la badia dels Alfacs. Durant l’activitat tindreu la possibilitat de realitzar un bany a les platges transparents i càlides de la Punta de la Banya a la zona del Delta de l’Ebre.

Una de les millors activitats a realitzar al delta de l’ebre sens dubte és la degustació d’ostres i musclos al mateix lloc on es cultiven. També pots llogar una barca amb Badia Alfacs.

Rutes amb tradició

Noves rutes per donar a conèixer la tradició de la pesca artesanal i el marisqueig a la Badia dels Alfacs, amb la col·laboració de productors, pescadors.

Ruta de pesca
artesanal

Experiència de navegació + ruta guiada per la badia + demostració de pesca artesanal o marisqueig

Ruta de pesca artesanal amb degustació

Experiència de navegació + ruta guiada per la badia + demostració de pesca artesanal o marisqueig + degustació de musclo i ostra.

Ruta
completa

Experiència de navegació + ruta guiada per la badia + demostració de pesca artesanal o marisqueig + degustació de musclo i ostra + capbussó!

Durant les rutes visitarem amb molta cura, les poblacions de nacres (*Pinna nobilis*), l’espècie de mol·lusc bivalve més gran de la Mediterrània. Actualment es troba en perill crític d’extinció per culpa d’una malaltia provocada per un protozou que causa mortalitats properes al 100% de les poblacions. 

Les úniques poblacions supervivents a les costes espanyoles es troben al Delta de l’Ebre i al Mar Menor.

Desde 13€ persona

Idiomas »

ESTAMOS CERRADOS POR TEMPORADA.

NOS VEMOS en semana santa 2022

Dias
Horas
Minutos
Secundos